PERSONDATAPOLITIK

DATAANSVARLIG

Universal Reality Illuminated Coachwork / Felice Søndergaard
Bøged Strandvej 25
4720 Præstø
Tlf: 52654196
Mail: KOntakt@felicehypnose.dk
CVR: 40544631

Denne persondatapolitik omhandler følgende sites
Hypnoseskolenkbh.dk
angst-specialisten.dk
Felicehypnose.dk

GENERELT

Når du tilmelder dig som studerede eller som klient på Angst-Specialisten.dk & Felicehypnose.dk, afgives dine personoplysninger til Universal Reality Illuminated Coachwork og du giver samtidig samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles i henhold til denne persondatapolitik.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Universal Reality Illuminated Coachwork's hjemmesider indsamler og behandler vi informationer. Det sker f.eks. ved tilmelding til informationsmøder, kurser og ved optagelse som studerende eller klient, samt ved anvendelse af en af kontaktformularer på hjemmesiderne.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger ved brug af angst-specialisten.dk og felicehypnose.dk  

  • IP adresse

  • Geografisk placering

  • Browserinformationer

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • Mail

Universal Reality Illuminated Coachwork indsamler alene personoplysninger, som er nødvendige for at opfylde de aftaler, der indgås når du bliver studerende eller klient ved Angst-specialisten eller Felice Hypnose & Københavns Hypnoseskole. Det er den enkelte aftales indhold og karakter, som er bestemmende for, hvilke personoplysninger Universal Reality Illuminated Coachwork indsamler og behandler, og som er bestemmende for formålet med indsamlingen.

Universal Reality Illuminated Coachwork vil oftest behandle personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde betingelserne for at være studerende eller klient på Universal Reality Illuminated Coachwork hjemmesider, kurser og behandlingsforløb

NYHEDSMAILS

Ved optagelse på skolens uddannelser og kurser samt som klient tilmeldes du nyhedsbreve med relevante emner og vigtig information målrettet uddannelsen. Du kan til hver en tid framelde dette i bunden af alle nyhedsbreve.

På angst-specialisten.dk, felicehypnose.dk og hypnoseskolenkbh.dk kan du tilmelde dig vores generelle nyhedsbrev – dette kan til hver en tid frameldes i bunden af alle mails eller ved henvendelse til kontakt@felicehypnose.dk

OPLYSNINGER SOM Universal Reality Illuminated Coachwork INDSAMLER OG BEHANDLER

Som udgangspunkt kan du benytte www.angst-specialisten.dk, felicehypnose.dk og hypnoseskolenkbh.dkuden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt afgive personlige oplysninger.

Universal Reality Illuminated Coachwork indsamler og behandler oplysninger om dig, når du anvender følgende

  • Kontakter os via kontaktformularer

  • Anmoder om at deltage i skolens arrangementer som foredrag, kurser m.m.

  • Anmoder om optagelse som studerende eller som klient

Universal Reality Illuminated Coachwork indsamler følgende personoplysninger ved optagelse på uddannelserne eller som klient i forløb.

  • Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt andre almindelige ikke personfølsomme oplysninger

  • Demografiske oplysninger

  • Oplysninger om dig som person og din historik m.m. som du selv indsender ved optagelse på uddannelsen

  • Oplysninger om eventuel virksomhedsnavn og relevante kontaktpersoner

Du kan frivilligt og efter eget valg give Universal Reality Illuminated Coachwork yderligere personoplysninger, som du mener, kan have betydning for dig som studerende på Universal Reality Illuminated Coachwork, eller som du mener bør gives af sikkerhedsmæssige hensyn.

Ved frivilligt og efter eget valg at oplyse om sådanne oplysninger, opfatter Universal Reality Illuminated Coachwork dette som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger om dig.

DEN REGISTREREDES RETTIGHEDER

Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede følgende rettigheder

  • Du har som registreret hos Universal Reality Illuminated Coachwork til enhver tid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger Universal Reality Illuminated Coachwork behandler om dig.

  • Du har som registreret hos Universal Reality Illuminated Coachwork til enhver tid ret til, at få redigeret og opdateret de personoplysninger Universal Reality Illuminated Coachwork har om dig.

  • Du har som registreret hos Universal Reality Illuminated Coachwork til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som Universal Reality Illuminated Coachwork har registreret om dig. Dette skal ske skriftligt til kontakt@felicehypnose.dk , hvorefter Universal Reality Illuminated Coachwork vil slette dine data inden for 30 dage.

  • Du har som registreret hos Universal Reality Illuminated Coachwork til hver en tid ret til at trække dit samtykke tilbage, dette skal ske skriftligt til kontakt@felicehypnose.dk , hvorefter Universal Reality Illuminated Coachwork vil slette dine data inden for 30 dage.

Bemærk, at nogle data kan være afgørende for at du kan være studerende på Universal Reality Illuminated Coachwork. Derfor kan Universal Reality Illuminated Coachwork ikke sikre, at du fortsat kan være studerende eller klient ved Universal Reality Illuminated Coachwork ved sletning af data.

SIKKERHED OG DELING AF PERSONOPLYSNINGER

Universal Reality Illuminated Coachwork videregiver og sælger ikke personoplysninger til 3. part, og anvender kun disse i forhold til Universal Reality Illuminated Coachwork

Universal Reality Illuminated Coachwork opbevarer data på platforme, der har en høj sikkerhedsstandard og benytter sig af sikkerhedsforanstaltninger, så som firewalls og kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, hvor der er en høj risiko for misbrug af de registrerede personoplysninger, vil Universal Reality Illuminated Coachwork underrette de registrerede om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt. Universal Reality Illuminated Coachwork's sikkerhedsprocedurer bliver løbende revurderet og opdateret i forhold til den teknologiske udvikling.

Universal Reality Illuminated Coachwork benytter sig af eksterne leverandører af IT-Services, IT systemer. Universal Reality Illuminated Coachwork opbevarer alle oplysninger på krypterede servere.

Universal Reality Illuminated Coachwork indgår løbende databehandleraftaler med alle leverandører, hvorved det også i forhold til eksterne databehandlere sikres, at disse opretholder et fornødent og højt beskyttelsesniveau for, så vidt angår de registrerede personoplysninger.

Universal Reality Illuminated Coachwork sletter ikke dine persondataoplysninger, når du er færdig uddannet eller efter endt forløb. Dine oplysninger gemmes, så Universal Reality Illuminated Coachwork kan dokumentere og udlevere dine eksamenspapirer eller bevis for behandling, hvis du skriftlig beder om det.

Skulle du ønske, at der slettes alle data om dig, skal dette ske skriftligt til kontakt@felicehypnose.dk

Som hovedregel gemmes finansielle data i 5 år efter bogføringsloven.

COOKIES

Hjemmesiderne angst-specialisten.dk Felicehypnose.dk og hypnoseskolenkbh.dk anvender Cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på den enhed du anvender (computer, tablet, mobil m.m.) med det formål at genkende denne enhed til næste besøg på siderne, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

SLETNING ELLER BLOKERING AF COOKIES

Ønsker du af en eller anden årsag, at slette eller blokere for cookies, kan du på nedenstående link finde vejledning til dette i de forskellige browsere.
http://minecookies.org/cookiehåndtering/

3 . PARTS COOKIES

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter statistik og markedsføring

  • Google (Google Analytics, Google AdWords)

  • Facebook

STATISTIK OG MARKEDSFØRING

For at kunne videreudvikle og forbedre Universal Reality Illuminated Coachworks hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere der anvendes mest.

Der anvendes Google Analytics, hotjar.com og andre analyseinstrumenter til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Universal Reality Illuminated Coachworks hjemmesider og fremgår af www.google.com/privacy.html

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Universal Reality Illuminated Coachwork opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares og kan tilbagekalde dit samtykke.

Derefter sletter Universal Reality Illuminated Coachwork dine oplysninger inden for 30 dage. Er de opbevarede oplysninger forkerte har du ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Al henvendelse herom kan ske skriftligt til: kontakt@felicehypnose.dk

OPDATERING

Dette dokument vil løbende blive opdateret. Dokumentet er sidst opdateret d. 29. maj 2019

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • W-Pinterest

© 2019 Universal Reality Illuminated Presence
Cvr:40544631